Куций потяг армянськ-феодос я

Татьяна Бонд
Куций потяг «Армянськ-Феодосія»,
Спорожнілий і зовсім старий…
Ну ніяк не спроможуся досі я
До нових притерпітись подій…
 
Два вагони – обідрані сироти
Без хвоста чи то без голови…
Той же суржик розвозиш по миру ти,
Лиш акценти змінились – влови…
 
Пасажири – бабусі із клунками,
Діти – десь віртуально не тут.
Трохи лайки і лайків з цілунками,
У вікні – бідні села і бруд…
 
«Знов проїзд подорожчав – ще півбіди:
Знов на весну здорожчає газ…»
Куций потяг повзе і кого куди
Порозвозить усіх куцих нас…