На 100 летие Эстонии. Kas oled eestlane?

Константин Иванов 74
Kas oled eestlane, p;riselt?
Viid last kooli ja koju p;rast.
Sul on suur ja ilus maja.
Maja taga on terviserajad.
Oled neid mitu korda n;inud,
Kuid ei ole seal kordagi k;inud.
S;;d hommikul jogurtit ja m;slit,
Aga ;htus;;giks frikartul ja verivorstid.
Oskad ehitada maja,
Kuid ei taha t;;l k;ia.
Kohvipause teed iga tund,
Aga ;htul ei viitsi majaplatsilt l;kata lund.
Tahad kaalust maha v;tta
Ja vaatad spordiuudiseid iga ;htu.
Tahad naistest armastust
Aga lille kingid aastas kord
Riidled iga p;ev valitsust
Kuid valimisp;eval istud kodus
Noh, kuule!
     Oled oma 100 aastase kodumaa                peremees
N;;d on aeg midagi muuta enda sees