Кохання

Пальячи
Кохання, має тисячу відтінків,
Ми лише колір обираємо самі.
Життя - це низка різних вчинків!
І десь ми винні в тому, що німі.

Зустріти погляд, іншої частинки,
З гарячим серцем, захопити мить.
З'єднати з різних берегів піщинки,
І з рештою, від подиху оціпеніть.

Це мов, на дворі розквітають квіти,
І хочеться від сонця теплоти.
Цікаві миті, з кимось розділити,
Щоб, вже не бачити тієї мерзлоти.

Важливо, думати, про щось яскраве,
Щоб мрії не були простим бажанням.
Ніколи не побачити все те лукаве,
І мати справжнє у житті кохання!