Зустрiч 10

Дмитрий Погребняк 555
Кохання кликало на порятунок
душу шукала споріднену
та допомогу вважала за дарунок
з правдою серце віддану...
Хотілося порозуміння та і єдності
коли наступе скрутний час
щоб було порозуміння у взаємності
та поччутів вогонь не згас...
Засмучене кохання припинило пошуки
вже не гадала що стане така річ
но доля випадково дала поштовхи
та відбулась у нас з тобою зустріч...