Весна заграла

Анатолий Павленко
Весна  заграла  барвами  сьогодні –
Чи  то  замовив  хто  красу  таку?
Милуючись  в  мовчанні  одне  одним,
Вони  стоять,  мов  квіточки  в  саду.

І,  зрадивши  свою  непосидячість,
Притих  зі  зрозумінням  вітерець.
Він  листя  шелестом  боявсь  завадить  наче
Розмові  двох  закоханих  сердець.