Я чую кр зь роки

Зоряна Тодоско
Я  чую  крізь  роки,
Стихаючі  кроки,
Тривожні,  останні
Твої  на  світанні.

Я  чую  на  скронях
Гарячі  долоні,
Прощальний  дарунок -
Палкий  поцілунок.

Спалахують  очі
Твої  серед  ночі,
Як  зорі  холодні,
Неначе  з  безодні…

Не  маю  провини,
Душа  моя  лине
До  ніжного  раю…
Тебе  я  кохаю!

Даремно   я  мрію –
Згорає  надія
Зорею  в  світанні,
Як  наше  кохання…