З рки в мережив хмарин...

Зоряна Тодоско
Зірки  в мереживі  хмарин,
На  землю  зазирають  ясно.
Я  тут  одна.  Ти  там  один,
І  це,  мій  любий,  так  невчасно!..

Розлука  вчасно  не  бува –
Ніхто її  не  жде  ніколи…
Тебе  я  кличу,  та  слова
Лиш  вітер  розвіває  в  полі…

Та  передать  не  зможеш  ти,
Мені  назад   слова  кохання,
Бо  вітер  в  полі  шелестить
Для  нас  з  тобою  вже  востаннє…

Бо  він  лиш  в  сторону  одну,
Чомусь  летить  в  останні  роки…
А  я  все  згадую  весну,
Й  твої,  стихаючі  в  ній,  кроки…