Далеко ти!..

Зоряна Тодоско
Далеко  ти!..  І  лиш  у  сні,
Торкаюсь  вуст  твоїх  гарячих..,
А  прокидаюсь – серце  плаче
Світанком  сірим  у вікні.

Далеко  ти!..  І,  як  струна,
Бринить,  тебе згадавши  тіло…
Навіщо  я  тебе  зустріла,
Коли  тепер  я  знов  одна?!

Далеко  ти!..  В  душі  тремтить,
Останнім  спалахом  надія,
Та  одиноке  серце  гріє
Твій  погляд  в  ту  останню  мить.