Мавка 2

Татьяна Каминская
Вартує Місяць, втомлений, горбатий,
Прикрасу неба - зоряне намисто.
Ліс - ні шелесь - щоб тишу не злякати,
Що задрімала у зеленім листі.

Сплять по домівках і вовки, і круки,
Допоки ранок не розбудять півні.
Верба-матуся розтуляє руки
І випускає Мавку із обіймів...