Зустрiч 9

Дмитрий Погребняк 555
Моє кохання джерело
в серце к тобі натхнення
підбите мрій крило
душі моєї одкровення...
З тобою зустріч порятунок
від сірого життя
долі зі смаком подарунок
наших думок злиття...
Хоч стоїмо на перехресті
у сумнівах майбутніх дій
буду до кінця с тобою чесний
в стосунках я не лицедій...