Зустрiч 8

Дмитрий Погребняк 555
Вперед ніколи без кохання ми не рухаємось
хоч швидкий крок-повзем ми по землі
коли ми до сердець своїх прислухаємось
стосунки колишні стануть замалі...
Лише закохуємось в своїх очах ростемо
і втілюємо у життя з думками мрії
яскраві спогади ми на майбутнє збережемо
дітям розповідати будемо про ці події...
А поки що в душі серця ми намалюємо
і наша зустріч буде побажанням
з полону сумнівів один одного врятуємо
та у весільній сукні перед богом постанем з клопотанням...