мрiя в кожного своя

Вера Деревьянко
Ти на канарах я на нарах пливуть до тебе рікою гроші до мене зависть не хороша
Хочу я тебе убить щоб дітей своїх як небуть прокормить тиж не хочеш поділиться
То приходиться грішить
щоб одіться прокормиться і по людські тут пожить