Три нарциси

Марат Школьник
У вазі три нарциси
На трюмо стояли.
У дзеркалі нарциси
Себе розглядали.

А кришталева ваза
Виблискувала, грала.
Красуня, - це ж образа, -
Їх зовсім не займала.

Милуючись собою,
Нарциси ці змарніли.
Пішли собі з журбою,
Нікого не зігріли.