Мое сердце

Максим Письменный 2
Моє серце палає чудодійною силой,
І теплом обертає душу грішну мою.
Я дивлюсь в твої очі чаровниче-красиві,
Надивитись не можу на вроду твою.
Плине час, наче річка, хвилями оминає,
Я на березі звично з тобою стою.
Серце вирватись хоче, від кохання палає,
А душа моя, схоже, вже від щастя в Раю.