Соромiцькi коломийки

Александров-Снегирь
Як у нашого Андрiйка
Спить на х...ю канарейка.
Тiльки пташка запече -
- у Андрiйка х...й встає.

Як на сільській на дорозі
деруть дівок на навозi.
Їх скоблят - вони пердять.
Бризки в сторони летять.

Як у нашому селищi
я знайшов #изду c бабищей!
Шкірку зняв, а м'ясо з'їв. 
Тільки клітор її дзвенів...

Лежить тихо дівка в труні...
Я зверху лiг - ебу красуню.
Ще глибше засунемо?
Спи, моя ласуня!..

Поцілуй ти мене в голову!
Поцілуй ти мене у груди!
Поцілуй, поки я гола куди-небудь!

Йшов я лiсом-просiкою.
Знайшов #изду з волосиком.
Волоссячко крутилося.
А менi iбать хотiлося...

Під ковдрою разом з кралею
в гуртожитку проводили Мундіалі...
Набігли її подруги з криком:
Тьху! Адже брехала, що дуже великий!


(З частівок мого батька)