День мiста

Марат Школьник
Під танок маестро Ліста
Кружляла осінь листя.
Закохалася барвиста
У наше дивне місто.

В сяйві бабиного літа
Злітало павутиння.
Місто, мріями зігріте,
Вітало небо синє.

Одягнула вишиванку,
Намисто з горобини.
Посміхнулась Умань зранку -
День міста, свято нині.