шукаю щастя

Вера Деревьянко
 Де ти щастя забарилось
Душа моя не веселилась
Тебе жду
я так втомилась

Попрошу я милості у Бога
і прийде щастячко аж до порога
Буде щастя лікувати
В любов душу одівати
І завждИ в нас буде свято