Латинь у переказ1 д1да Панаса

Георгий Машинец -2
142.Si gravis brevis, si longus levis.

Если боль мучительная, она не продолжительна, если продолжительна, то не мучительна.

Якщо болить, що вже немає як терпіти - то це вже не на довго. Потерпіть!
А якщо дуже довго ниє, та ламає - то це дурниці. Так хіба болить!