Поп-зв зда

Ерофей Войд
Стоїть на небі бля луна
ти мені знову не дала
про тебе знаю я усе
а ти про мене - ні***

пр.
Бо ти єбуча поп-звєзда
а я сиджу на гаражах
Ти соїм тєлом заробляєш
я свій па стройкам
пракладиваю шлях

Та я від тебе недалеко
ще одне літо - кляте пекло
тобі я строїтиму сцену
і там зустрінемось
напевно

пр.

Роскажу я своє життя
запрошу я тебе на каву
ти позовеш свою ахрану
і там получу я ****и
напевно

пр.


Та потім все піде на лад
зустріну я побитий кралю
роскажу їй шо сі як стало
і з нею підем ми гулять

пр.
Бо ти єбуча поп-звєзда
а я сиджу на гаражах
Ти соїм тєлом заробляєш
я свій па стройкам
пракладиваю шлях