Хаиндиз

Гулья Мисриханова
ЗИ Дагъустан гьайиф , а ви чилерал
Къекъвезвалда  тум кьац/анвай данаяр.
Дишегьлияр, яракь гваз гъил хкажиз,
Рекьизвалда,диндикай кьаз багьнаяр.

----------------------------------

Русвагь ийиз чи михьи чил , алчахри
Зайифбуруз гуьлле ягъиз, рекьизва.
Гунагь тахьуй, лавгъа хвайрин дидеяр
Дагъвияр я лугьузни заз  регъуьзва.

-----------------------------------

 Ажугъвал квай дин ганван чаз Аллагьди?
 Чун халкь я , гьа , мусурмандин т1вар алай.
Хаинвал чахъ кутугнавай хесет туш.
Диндин къайда "ИНСАНВАЛ " я  кар алай.