Яшлыкъны сеси

Зумурут Даидова
Ахшам къой сирив геле,
Айырман къойларым,
Очарда яшлар бёле
Къойлардагьы ойларым.

Унутулду тюслери,
Тапмайман башын_бавун,
Шо вакътиде къыздырып,
Явуп йиберди явун.

Жагьиллер адашдырып,
Теренге гетди ойлар,
Гёре-багъа ёкъ болду
Гёз алдымдагъы къойлар.

Бир жагьил бек къаст этип
Айыра къойларымны,
Англагьан буса ярай
Гьалымны-ойларымны.

Негетибиз Бир болуп,
Бир болуп ойларыбыз,
Бир арандан чыгьагьан
Болсады къойларыбыз.