Чистые окна

Зга Озимова
Чистые окна,
Кристальные мысли,
Вспышками день
Светел. И блёкло,
Распущенно, искренне
Смотрит сирень.
Май прописался
В бушующей зелени
Тёплым дождём,
Пасмурно-ясен.
Становится зрелищней
Вид за окном.


29.05.2017