Залишились спогади

Николай Иванович Мельник
Залишились спогади  з дитинства,
Про рідне дороге наше село,
Рано нас лишили материнства,
У армію  забрали так було.
....
Приспів;:
Вітя с днем народження  вітаю,
Будь щасливий пригадай  село,
Я у снах в Бузівку відлітаю ,
Де зосталось щастя джеерело.
....
 Молодими ніби були вчора ,
Самостійне  почалось  життя,
Нас держала всіх батьків опора,
Пронеслось яскраве  небуття.
....
Незабаром все пройшло по заду,
Інститути що навчили нас,
Цінували ми батьків пораду,
Непомітно так пройшов наш час.
....
Моя пісня