Поздравление

Александр Шевченко 62
Одной очень красивой и умной(!) женщине написано:

Красу і розум важко поєднати,
Ти розвінчала міфи ті віднині,
Я щиро хочу щастя побажати,
Тобі, і всій твоїй родині...

Моє тобі найкраще побажання -
Кожній миті життя короткого радіти,
Щоб у душі твоїй цвіло кохання,
І дарували тобі завжди квіти...


20-02-18.