мое в тебе серце

Вера Деревьянко
Що це сталося зі мною 
душа заскучала
 іду на зустрч я   з тобою
 15років як тебе нестало
Підійду я до могилки
Обійму руками
до чола твого торкнуся
тремтячими холодними  губами

Довго чомусь ти не йдеш
Я ж тебе чекаю
Може іншого знайшла
Погляд докоряє

Успокойся дорогенький
 знаю що скучаєш
Тут же діти і онуки їх люблю ти знаєш

Я ж не кину їх до поки
 доля не зітреться
Уже скоро я прийду знаю не менеться

Ну кому тут я потрібна
Моє ж в тебе серце