Латинь у переказ1 д1да Панаса

Георгий Машинец -2
141.Si duo faciunt idem, non est idem.

Если двое делают одно и то же, это не одно и то же (Теренций).

А, ви за мир? Тоді і ми за мир! А хто з нас кращій розберіться самі.
Ви мир робили язиком? А ми своїми і чужими кулаками!