моi життевi чудеса

Вера Деревьянко
Як же щастя тебе не любити

 ти мені помагаєш тут жити
Я творю на землі чудеса

я відтворюю слово краса


У душі так хвилююче завжди

після того як вразили вірші однажди

 після того щаслива душа
 відчува насолоду вірша

як же щастя тебе не любити
нам з тобою так хороше жити