Свiтлофор

Поэт Закарпатья Василий Галас
Вже на переході
пішоходи разом -
ледве-ледве жовтий
їм позеленів.
Майорить червоний -
тож машини вклякли.
Є що є - від влади
світлофор сп'янів...

Починає жовтий
кліпати на сонці.
Що б це означало -
знає пішохід.
Віджовтіє - значить
можна готуватись
водіям поволі
відновляти хід.

Світлофор зеленим
кліпнув оченятьом.
Рушила колона
хутко як завжди.
Поки що автівки
мають перевагу.
Пішоходе друже,
чемно підожди.

Лютий 2018