Яллап Оьлген Къызны Йыры

Зумурут Даидова
Бисмилла деп, испирчени алайым,
Кюл болмагъа боюма от салайым,
Гюлдей боюм от-ялында ялласын,
Гьашыкълагъа уьлгю болуп къалайым.
Борап-борап буз явагъан гюнлерде,
Чыгъып анам, къалкъыларынг кюрерсен,
Орамларда мендейлени гёргенде ,
Сен къызынгны асиллигин гёрерсен.