Буду казаты, що блохы завылысь

Лева-С
В мэ`нэ блохы завэлы`сь,
шыю покусалы,
мало шыйi, щэ воны`,
в дупу повлыза`лы
Повыскакувала сып
i прышчы чырвоны,
почыла` хучэй круты`ты
на усi сторо`ны
Хлопцi бачаць, що кручу,
ска`чу як i сто`гну
сталы щу`паты спыну`
i цыцкы`, i ногы...
Що робыты, як звэсты`,
тыйi врэдны блохы,
щоб нэ шукалы`сь люды`,
бо муй батько строгы!