Зустрiч 6

Дмитрий Погребняк 555
Тебе зустріти випадково
та закохатись до нестями
і доля вирішала загадково
та поєднала нас сердцями...
І на душі шось загуркотіло
та щастя з думками прокинулось
мені відтоді стало зрозуміло
усе на яву здійснюється що мріялось...
Кохання поєдналось з жіночою красою
дощ теплий почуттів нас окропив
з твоєю посмішкою хитрою і неземною
з тобою вічність провести захотів...