Зустрiч 5

Дмитрий Погребняк 555
Мої ти руки м'яла як цигарку
у жадібних своїх обіймах
та дивлячись на мене жарко
стискала в хвилюванні сильно...
Як віялом махала свої вії
а я дивився на твої пухки губи
ти дівчина моєї мрії
та як таку красуню не полюбишь...
Ти червоніешь та посміхаючись охоче
та відповідь твоя якась загадка
а я дивлюсь у твої зелені очі
мені ти шанс залишила на згадку...