Tebe ne bachyty

Сергей Лукашовъ
Тебе не бачити в радіусі наших літописів.
По дотичній ти пройдеш, не скажеш, а шкода.
Коло замкнене замком, а в ньому за описом
Я точнісінько грав твоє завтра, мов гледів у воду.

Градієнтами змінюєш, зраджуєш з радості.
На клієнтах нових ти накрутиш попит на тіло.
Єдині проблеми своєї макітри складності.
А інших немає. Хай би воно все кипіло.

Пігулки, квартирка, кредит на сексуальну довіру.
Рутина ще довго лязгатиме по спині.
Ти там спи і нормально їж, я перевірю.
І храни свою душу у непроглядаємій скрині.

Храни. Борони. Рани заживуть до березня.
До берега довго, але ми допливем, обіцяю.
Чаю? Ні, сам не п'ю. Просто зігріти. Лазня
Російська гріє пияк і без цього ніяк.

Блазня легше вигнати ніж говорити з ним
На "ти" і визначати живим
Доки дихає, примхами рим
Диктує гримаси більшості.
Ніжності вистачить,
Якщо будеш ковтати пігулки.

11.02.2018