Naked Body

Алённа
Sexy body it so wonderfull aa
Sexy body everywhere aa
It so beautifull, incredible  aaa
Sexy body is a key

Naked body is true body
Naked body naked body
Naked body is sexy body
Naked body is a secret

Naked body is it we all have aaa
Naked body is a natural aaa
Naked body tell about us so much aaa
Open us so much inside...

Naked body , we must love naked body
Naked body naked body
Naked body is sexy body
Naked body is a secret