Вечар, люты, зiма...

Ирина Беларусова
ВЕЧАР, ЛЮТЫ, ЗІМА...

Вечар, люты, зіма.
Шалі пяшчота, свяча.
Музыка, водар кавы.
Смак, таямнічасць стравы.
Ваза, духмянасць палыну.
Утульнасць, цяпло каміна.
Акенца, завея, вецер.
Люты, зіма, вечар.

19.02.2018