Шматпавярховыя дамы...

Юрий Боровицкий
***
Шматпавярховыя дамы
Застылых елак.
Плывуць зімовыя дымы.
І панядзелак
Плыве туды, дзе сонца шар
Знікае ў стыні
Змярцвелых елак,
Дзе абшар
Чырвона-сіні.

19. 02. 2018 г.