кохати... кохайте

Иван Малеев 2
Кохати дівчину...кохай
але волі не давай
бо всядеться тобі на спину
команди будуть без упину.

Подарунки їй давай
те принеси,а те подай
того їй мало,а те не хоче
а то дивись...і в гречку скоче.