Повертаюся до мами

Николай Иванович Мельник
Повертаюся до мами в Бузівку,
В моє рідне найкраще  село,
 В батьківську світлу домівку,
Де дитинство  щасливе пройшло.
....
Прспiв:
За батьками рідними скучаю,
За дитинством що в селі пройшло,
Як Наречену я Бузівку зустрічаю,
Мене щастя тут колись знайшло.
 ....
 Доля  часто десь носила по світі,
Де в куточках  землі не  бував,
У країнах у тропічнім цвіті,
За селом  за рідним  сумував.
....
Не знайти мені ріднішого знаю,
Як  залишиш село і  підеш,
Як вродливу дівчину  кохаю,
За Бузівку краще не знайдеш.
....
Моя пісня