Бузiвчаночка

Николай Иванович Мельник
Повстрічав я синьооку дівчинку,
Що їхала із Києва одна,
Жашків ми проїхали і Вільшанку,
В Бузівці там зійшла тоді вона.
....
Прспів:
Закохався в милу Бузівчаночку,
Спокій свій на віки загубив,
Просипався в мріях на світаночку,
Кохану свою ніжну полюбив.
....
Відшукав кохане моє серденько,
Довго добиватися прийшлось,
Пам'ятаєш все квітуча вербонько,
Кохання тут в одне життя зійшлось.
....
На дамбі райское місце , що під вербами,
Кохану на човганці обнімав,
Цілувались ніжно до нестями  ми,
Своє щастя я  тоді спіймав.
....
Моя пісня