Шлях

Инесса Завялова
До лиману від дачі
Шлях в зорях.
Дорога в коханні твоєму.
І більше ніхто і ніколи 
Не скаже: –  Не кохаю!
Не скаже мені:  – Не кохай!
Я вибрала мрію сама!
Я вибрала тебе.
І це мені здається крилатим
Посланням зірок,
І неба, що любить мене і тебе.
Я не гасну! Бо кохаю!
Я не гасну! Бо палаю!
Ти не гаснеш!
Бо світять зірки лиш нам.
Я роздягла всі плаття.
Я розпалила вогонь,
А ти розпалив кохання
До мене всіх зірок, які сяють на небі.
Білим Пегасом літають стаї комет,
Що не гаснуть.
Я вибрала сама тебе, коханий.
Ти вибрав сам мене, коханий.
Тисяча космосів в нашім серці палають.

Безліч місяців наші планети літають.
В небі вічнім наш шлях!