Мой Бог, дай нам всем здоровье

Станислав Квятковский
Мій Боже, дай нам всім здоров'я.
Щоб в Україні був мир і добробут.
Щоб люди жили щасливо, з любов'ю.
Довкола процвітала краса і врода.

У нас великі, чудові міста і села.
Не треба ні в кого нічого просити.
Хай наша співуча країна весела
Сіє пшеницю, вирощує жито.

А наша земля - щедра і плодовита
Дає нам радість й наснагу жити.
Повсякденною турботою оповита,
Вона може всіх людей прогодувати.

Мій Боже, дай нам  всім сили,
Людську та щасливу долю.
Щоб радістю душу ми вкрили
Звісткою про мир і про волю.