Ирине

Анатолий Тарасовский
Вірші  твої – народжене дитя
З відзнакою  Всевишнього причастя
ЖагА хай не зникає до життя,
А серце переповнюється щастям.
Бажаю  на життєвому шляху
Ні Осуду  не взнати, ні зневаги.
Надалі  окрилятися  птаху…
І творчих сил, і творчої наснаги…