Зоозагадки укр. 2

Игорь Голомозый Украина
Жовті зуби виглядають.
Ласти воду розгрібають.
Довгий хвіст, короткі лапки,
З його хутра шиють шапки.
Мов щура побачив я.
Звати звіра ...... .
(Нутрія)

Вони в парі проживають,
Падло на обід з’їдають.
З собакою схожий,
 Мисливець не гожий.
Знає його аксакал.
Довгоногий звір – ..... .
(Шакал)