Метелить

Валентина Вересоцкая
А в Києві снігу!
На радість! На втіху!
Сяє!Метелить.Іскриться.
Мерзне зимова столиця.
Таке дивовижне створіння!
Німе візерункове плетіння!
Сніжні тендітні обранці!
Ніжні! Небесні посланці.
Спритно беруться за діло.
Кружляють!Кружляють сміло!
Радіють життю і волі!
Своїй незвичайній долі!

Лютий 2018