Чий кiнь стоiть?

Евгений Рыбаченко
Ой, чий то кінь стоїть…
Є така пісня…

Хай наш Рід стоїть!
Це і є Наше Все!
Стоїть та й хай стоїть!
В мене теж стоїть...
Кінь, звісно, хто ж ще?
Та й хай у всіх стоїть.
*15218

Фотографіка зі знімків Неба авторська.
Байкал, Ліствянка, Хатинка Чарівних Традицій.