перерив

Вера Деревьянко 2
моя душа вірші не пише
 сторіночка старіє
єлі єлі дише
не можу я без болі
і смутку  обійтись
так  хочеться  від дум
і  скуки в реальності  спастись
треба нам в поезію любя перенестись