Кохайте друзJ!

Валентина Вересоцкая
Кохайте друзі! Кохайте!
Життя-це швидкість.Це-мить!
Не встигнеш навіть збагнути!
Так швидко воно летить!
Мрії! Надіїї! В любові зізнання-
Це-радощі,щастя,здійснення бажання.
Вони в житті даровані,як квіти!
Їх головне утримати!Не розгубити!
Кохайте друзі!Кохайте!Любіть до незабуття!
Завжди!Завжди памятайте!Кохання-велика сила!
Це Велич! Це сенс Життя!

14 лютого 2018р.
ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ