Ты...

Вероника Южик
Ты створваў мае сны,
Мае пачуцці ды турботы
У сэрцы мае месца быць
Толькі з табой адным ахвота

Маё жыццё цяпер тваё
Ўсе чым маю быць багата.
Прабач, каханы мой, за усё
Ў чым магла быць вінавата .

Табе малюся быццам Богу,
Ты ў сэрцы мусіць на заўжды.
Ты ёсць жыцця майго дарога,
Якую мне адной ісці...