А я - проста людина

Виктория Гребенюк Роженкова
А я - проста людина

На мою честь нема присвят,
Пародія єдина.
Віршів, мов в соняху зернят
А я - проста людина.

Далека думкою від всіх,
Душею не порожня...
Натхненням є - дитячий сміх
І посмішка їх кожна.

А літа щедрого тепло,
Зігріло...Очі мружу...
На мої плечі і чоло,
Спадають білі ружі!
13 02 2018 р
Вікторія Р