Never

Сания Галеева
If you break me, I will rebel.
I will let out all my anger -
Like a watchdog or a war spell.
But I will not hurt you first. Never.

If you leave me, I will forget
Your arms, which are for me like heaven.
But I will never understand
Your faithlessness, my sweetheart. Never.
20.06.2017